De studio

Mijn opleiding tot ontwerper volgde ik aan de Kunstacademie Den Bosch. Na bij twee kleine en een groot ontwerpbureau te hebben gewerkt besloot ik in 2004 mijn eigen bureau te beginnen. Voor elke opdracht wordt het meest ideale samenwerkingsverband gezocht. Bijvoorbeeld met illustratoren, tekstschrijvers, beeldredacteuren en fotografen. Maar ook met webbouwers en drukkers voor de productie. Met bevriende ontwerpers heb ik een netwerk opgericht zodat de continuïteit voor de klant gewaarborgd blijft.

Missie
Mijn kracht is goed grafisch ontwerp leveren. Ontwerp met een reden, met een concept, met inhoud. Ontwerpen die kunnen verrassen, overtuigen en vernieuwen. Ik ontwerp voor zowel grote als kleine klanten en ga altijd de dialoog aan. Samen met de klant kom ik tot het best denkbare resultaat.

Visie
We leven in een wereld waarin overal om ons heen vormgeving te zien is. Om niet verloren te gaan in die stroom is het van belang dat vormgeving er toe doet. Het moet opvallen door het idee, door de creativiteit of door verwondering. En door een perfecte uitvoering. Dat lukt alleen door inleving en enthousiasme te koppelen aan creativiteit en professionaliteit.

Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. Dat kan bij u op locatie, of in mijn sfeervolle studio in Heemstede waar klassiek en modern hand in hand gaan.